Smeg Koelkasten

Smeg is in 1948 opgericht en is een grote fabrikant op het gebied van keukenapparatuur. Naast koelkasten maken ze ook gasfornuizen, vaatwassers, spoelbakken en inbouwovens. Smeg koelkasten zijn de afgelopen jaren enorm populaire geworden in Nederland. Bekijk de bestverkochte Smeg koelkast van dit moment. Smeg is een Italiaans bedrijf wat je natuurlijk terugziet in de prachtige designs van hun koelkasten. De koelkasten van Smeg passen in bijna iedere keuken, omdat er zoveel kleuren beschikbaar zijn. Er zijn zowel inbouw als vrijstaande koelkasten te koop van Smeg. Qua stijl is er ook een ruime keus, van jaren 50 stijl tot modern design. Naast het stijlvolle design zijn ook de prestaties van een koelkast natuurlijk belangrijk. Alle Smeg koelkasten hebben energielabel A+ of A++, wat betekent dat ze weinig energie verbruiken. Ook qua formaat valt er een hoop te kiezen, de kleinste is 87,5 cm hoog en de grootste 178 cm.

Verschillende kleuren mogelijk

Het grote voordeel van een Smeg koelkast is dat er zoveel verschillende kleuren beschikbaar zijn. Je kan op basis van jouw interieur een koelkast uitzoeken die er qua kleur bij past. Er is zelfs een Smeg koelkast beschikbaar in de kleuren van de Italiaanse vlag. Bekijk alle beschikbare kleuren waaruit je kan kiezen bij een nieuwe koelkast. Veel gekozen kleuren in 2017 zijn onder meer mat zwart, pastelblauw en crème.

Welke modellen zijn er allemaal?

Het kleinste model is de FAB10, met een inhoud van 130 liter. Heb jij een kleine koelkast nodig dan is dit het formaat wat je zoekt, ook geschikt voor op kantoor. Zoek jij een grotere koelkast, dan moet je kijken bij de FAB28. Dit zijn de koelkasten met 1 deur en een inhoud van 248 liter. Het vriesvak is in de koelkast verwerkt. Wil je nog een stapje groter dan zijn er de FAB30 en de FAB32. Dit zijn koel-vries combinaties met een vriezer boven of onder de koelkast. Het allergrootste model van Smeg zijn de FAB50 koelkasten. Deze zijn 80 centimeter breed en hebben een inhoud van maar liefst 469 liter.

Aanbieding en Outlet acties van Smeg

De prijzen van een Smeg koelkast liggen een stuk hoger dan de prijzen van gemiddelde koelkast. Het is daarom aan te raden de prijzen goed te vergelijken. Vergelijk de prijzen van een Smeg koelkast door de handige keuzehulp te gebruiken. Heb je nog geen model op het oog maar wil je wel de laagste prijs betalen, bekijk dan de Smeg outlet. Hieronder hebben we nog een aantal aanbiedingen en acties gezet die dit moment lopen.