Bosch Koelkasten

Het merk Bosch staat vooral bekend om haar degelijkheid en betrouwbaarheid. Koop jij een koelkast van Bosch dan koop je kwaliteit. De koelkasten van Bosch zijn energiezuiniger, duurzamer en gebruiksvriendelijker dan koelkasten van concurrenten. Een energiezuinige koelkast is vaak iets duurder in aanschaf maar je bespaart wel energiekosten. Bekijk de top 10 meest verkochte Bosch koelkasten voor een overzicht van goedlopende modellen.

Inbouwservice koelkasten van Bosch

Wil jij een bestaande inbouwkoelkast vervangen maar ben je zelf niet handig. Dan kan je gebruikmaken van de inbouwservice van Coolblue. Voor 70 euro wordt jouw oude koelkast eruit gehaald en de nieuwe geplaatst en aangesloten. Voorwaarde is wel dat de koelkast op dezelfde plaatst komt zonder dat er nieuwe aansluitpunten hoeven te worden gerealiseerd. De draaideurrichting kan ook aangepast worden indien dit mogelijk is. Lees meer over de inbouwservice van koelkasten op de site van Coolblue.

Welk formaat koelkast is geschikt voor mij?

Bosch heeft verschillende formaten koelkasten in haar assortiment. Heb jij een 1-of 2 persoonshuishouden dan kan je kiezen voor een kleiner model. Sommige gezinnen geven de voorkeur aan 2 kleinere koelkasten, dan 1 van groot formaat. Dit hangt ook af van de grootte van jouw keuken. Qua energieverbruik raden wij aan om 1 koelkast te kopen. Doe de test en kijk welke koelkast past bij jouw wensen.

Aanbiedingen en acties

Heb jij een koelkast op het oog dan is het aan te raden om even te wachten tot er acties en aanbiedingen zijn. Bosch heeft regelmatig cashback acties waarbij je bijvoorbeeld 50 euro of 75 euro terugkrijgt na aankoop. Ook worden oude modellen afgeprijsd indien er een nieuwe variant op de markt verschijnt. Bekijk de Bosch koelkasten outlet voor een leuke korting op een aantal modellen. Hieronder staan nog een aantal aanbiedingen van Bosch koelkasten die elke week worden bijgewerkt.