Samsung Koelkasten

Samsung is een electronica bedrijf uit Zuid-Korea dat vooral bekend is om haar smartphones, televisies en ook koelkasten. De koelkasten van Samsung zijn gewild om hun mooie design en technologische snufjes. De koelkasten zijn beschikbaar in diverse formaten en soorten. Zoek jij een vriezer en koelkast in een, ook dan kan je slagen bij Samsung. De meeste koelkasten zijn flexibel in te delen dankzij Smart Space. Bekijk de bestverkochte Samsung koelkast van 2017 en bestel en je hebt deze de volgende werkdag al in huis. De prijzen van een Samsung koelkast liggen iets hoger dan gemiddeld. Heb jij niet teveel te besteden maar wil je wel gaan voor kwaliteit, bekijk dan de goedkoopste Samsung koelkast van dit moment.

No Frost technologie

Alle koelkasten van Samsung bevat de zogenaamde No Frost technologie. Een vriezer die om de paar weken ontdooid moet worden is dankzij deze technologie verleden tijd. No Frost zorg ervoor dat de lucht die ijsvorming veroorzaakt uit het vriesvak wordt gezogen. Een ander bijkomend voordeel van No Frost is dat je flink wat energiekosten bespaart doordat er geen ijsvorming meer is. Heb jij ook een hekel aan jouw vriezer ontdooien, dan moet je de zeker de koelvriescombinaties van Samsung bekijken met No Frost. Weet jij nog niet welke koelkast bij jouw huishouden past, doe dan de keuzehulp en vergelijk alle beschikbare modellen van Samsung.

Amerikaanse koelkasten van Samsung

De laatste jaren zijn de Amerikaanse koelkasten enorm populair geworden. Ook bij Samsung heb je een ruime keuze uit deze grote koelkasten. Vaak zitten aan de linkerkant de koelkast en aan de rechterkant een grote vriezer. Aan de voorkant zit een dispenser waar je koud water en ijsblokjes vandaan tovert. Zeker voor gezinnen zijn Amerikaanse koelkasten heel fijn dankzij de grootte. Er zijn Amerikaanse koelkasten beschikbaar met 2, 3 of 4 deuren. Waar vroeger de Amerikaanse koelkasten veel energie opslurpten zijn ze tegenwoordig behoorlijk energiezuinig. Ook zijn ze beschikbaar in diverse kleuren. Bekijk de top 5 Amerikaanse koelkasten van Samsung en laat je inspireren en overtuigen.

Aanbiedingen en acties van Samsung

Regelmatig houden webshops acties waarbij jij goedkoop een Samsung koelkast op de kop kan tikken. Ook zijn er cashback acties, waarbij je een deel van het aankoopbedrag terugkrijgt. Ook worden er bij bepaalde koelkasten cadeaus weggegeven, zoals bijv. een Weber barbecue. Wil jij de laagste prijs betalen, bekijk dan de Samsung koelkasten outlet waar alle acties op een rijtje staan.